Pages

info

Followers

Monday, March 28, 2011

PENGUMUMAN! 1ST GA 2 TAHUN BUNGA KAT TAMAN TEMAN!!


Align Center


waaa..tengok tajuk dah tau kan??bersempena apa?sempena umur blog balqisinsyirah yang dah mencecah 2 tahun!!dah besar panjang dah pun..haish..


blog dah tua:)

ok..jom tengok terma dan syarat,disebabkan ini ialah 1st GA yang simple,so,syarat pun simple-simple je:)


1)menetap di Malaysia,ada blog,jadi follower ~BUNGA KAT TAMAN TEMAN~,boleh kan?:)
-done~inscollection

2)buat satu entry,letak banner yang simple kat atas tu dalam entry anda.pada sidebar tak perlu..kata simple kan?
-done

3)tak perlu tag kawan,nak tag pun takpe,dialu-alukan:)
-done
mangsa tag : Kak Huda

4)tinggalkan ID FOLLOWER,LINK ENTRY ANDA kat komen ENTRY INI SAHAJA!(bahagian ..orang nak cakap) 
-done

5)berakhir pada 10 April 2011,tak perlu lama-lama sangat..tak lama kan??:) 12.oo malam.. so,cepat!

6)3 insan bertuah akan dipilih dengan khidmat Random org.

hadiah:ini 1st giveaway,so tak dapat bagi hadiah besaq-besaq sangat,TOPUP!!!:D

pemenang pertama:topup RM 30 -aku la tu...hihiii
pemenang kedua:topup RM 10 - yang ni pon boleh
pemenang ketiga:topup RM 5
- ini juga boleh

jika penyertaan menggalakkan,hadiah mungkin diupgrade..weee~ selamat bergiveaway semua!!

2 comments:

fadwa daud said...

salam akak..
thanks sebab join:)
terima kasih sebab tag kawan:)
ada rezeki boleh la menang..weeee~~
GUDLUCK FROM ~BUNGA KAT TAMAN TEMAN~!!

*sila cek nama dlm senarai peserta,takut tertinggal lak:)*

❤ inscollection ® said...

salam..
hihii...try2 jer...mana tau rezki...

info

 

ins contest Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates