Pages

info

Followers

Friday, April 29, 2011

contest teka destinasi INS

~CLOSE~
dengan rasminya INS mengumumkan contest ini ditutup...
dan INS akan senaraikan nama peserta bersama jawapan yang diberi nanti...
Tunggu yer...


assalamualaikum

baru je umum pemenang contest pertama anjuran inscollection...
ni nak wat contest lagi..

30 April - 3 May 2011
Selama 4 hari 3 malam, INS akan ke 1 destinasi ...

Sesiapa yang berjaya meneka destinasi tersebut akan mendapat hadiah yang akan INS beli dari tempat tersebut...



Hanya 1 tekaan sahaja dibenarkan.
Pemenang akan dikira melalui jawapan yang betul. Sekiranya terdapat lebih daripada 1 jawapan yang betul, pertolongan tangan en Hubby tersayang diperlukan... Hanya 1 Pemenang yang ditawarkan...
Mungkin lebih Pemenang... tengoklah nanti... hihiii






Syarat-syarat penyertaan :


  1. Follow blog inscollection [WAJIB sebab senang korang nak tau perkembangan blog ini] 
  2. kalo rajin follow lah sumer blog di link kami
  3. Copy Banner diatas, letak di n3 anda & sidebar paling atas [bg memudahkan kami mencari sidebar anda] dan link terus ke sini.
  4. Buat n3 contest teka destinasi INS
  5. Lengkapkan form dibawah bersama link anda dan jawapan anda untuk kami mengesan n3.
  6. Tag 3 orang kawan, makesure dorang tahu. Tag lebih dialu2kan..

Tarikh Tutup..? 
Hurm... kali ni tarikh tutup sehingga INS rasa nak tutup lah...OK
So u kawan2 sumer kena lah alert.... ok






ID Follower :


Sudah menjadi follower sebelum ini.?

Ya

Baru nak jadi


url contest anda  :


[untuk melihat n3 dan sidebar anda]

jawapan contest anda  :


[contoh : pulau pangkor, perak ]
[contoh : perth, australia ]

lain2 info yang kami perlukan

umur  :


[untuk INS tahu follower INS  umur brapa]

cadangan anda supaya perniagaan ins bertambah maju dan terus berkembang :


apakah perniagaan yang anda sukai :

tupperware

crochet

avon

barang bayi dan kanak2

diaper cake

tudung

lain2 [sila nyatakan dibawah]


jika lain2, nyatakan disini [banyak pon boleh] :














INSCOLLECTION

Thursday, April 28, 2011

pemenang GA diumumkan untuk kali kedua

Assalamualaikum

Nampaknya takde pemenang yang respon kepada saya alamat untuk penghantaran...
Jadi cabutan kali kedua telah dibuat...

dan pemenangnya adalah :

1. kakngah
2. Ibu Ayra
3. Cik Dya

so kepada pemenang2 ni diharap dapat memberikan feedback kepada kami yer...
Last date Isnin jam 1.00 petang...

kalo masih tiada juga.... nampaknya cabutan kali ke berapa2 la akan berlaku...hihiii..

so boleh emelkan alamat pemenang2 ke inscollection.on9@gmail.com

TQ

Maaf yer sumer... INS agak bz sket beberapa ari ni...
tak sempat nak update....
so nanti bila INS da buka emel...INS akan poskan adiahnyer yer...


Monday, April 25, 2011

Congratulations to the winner of inscollection contest


Assalamualaikum



Congratulations to the winner of inscollection contest...
Hari ini INS akan umumkan pemenang yang bertuah bagi Contest yang dianjurkan tempoh hari...

dan Pemenangnya adalah

v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
penat la scroll ke bawah...hihiii....
Ini lah pemenang nya :

Tempat Pertama [ dicabut oleh Miss Irdina ]
24. mariah_smile

 Tempat Kedua [ dicabut oleh Mrs. Nurul ]
3. my shaizar blog contest

 Tempat Ketiga [ dicabut oleh Mr. Syahir ]
15. rafolian::::~


Tahniah diucapkan kepada pemenang...
Tolong emailkan nama, alamat dan no telefon korang bagi memudahkan penghantaran barang...

jika saya tidak menerima feedback dalam masa 3 hari dari hari ini [Isnin] sehinggan jam 1.00 petang, hadiah anda akan dicabut kembali kepada orang lain...

Thanks to my luvly princess kerana cabut undi walaupon ia mengambil kesabaran ibu menunggu sekeping kertas darimu...

to abah dina jugak..thanks too coz cabut undi bagi pemenang ke3...

Terima kasih tak terhingga kepada anda semua kerana sudi join INS-Contest...
Kepada yang tak berjaya, dun b sad n jangan putus asa...
i.Allah akan ada rezeki anda suatu hari nanti....

i.Allah kami akan adakan contest lagi pada masa akan datang...
selalu2lah menjenguk blog kami...

~terima kasih~

Friday, April 22, 2011

siapa pemenang..?


Assalamualaikum kawan2 yang join our GA tempoh hari...
1stly nak mintak maaf banyak2 sebab lambat mengumumkan pemenang...
INS agak bz sket sejak kebelakangan ini...
So i.Allah hadiahnya akan dibeli hujung minggu ni...
dan pemenangnya sudah ada ya....
hihii...
nt saya akan upload bersama hadiahnya...
ok..

opss....
kepada pemenang...saya akan buka link anda...
sekiranya link tersebut tidak dijumpai...
saya kira hangus lah hadiah tersebut...
dan cabutan baru yang akan dibuat...


 terima kasih atas kesabaran anda....


Tuesday, April 19, 2011

6th Anniversary GA @ kakyong.com

GA ni adalah anjuran Kak Yong.....dan ditaja oleh Zuneta Card Craft Thumbs up 
GA ini dianjurkan selama 1 bulan iaitu dari 15/4/2011 hingga 15/5/2011
kalo nak join...klik banner tu yerk....


syarat2 nya :

Terbuka untuk semua yang ade blog & beralamat di Malaysia - DONE
Jadi Follower kakyong.com dan Zuneta Card Craft - DONE
 
Buat simple n3 tentang GA ini, tampal banner dalam n3, tajuk macam tajuk n3 ni la & tinggalkan link di kotak komen - DONE

tag 1 orang kawan dan pastikan kawan anda tahu, kalo lebih pun okay.. - DONE dan mangsa tag saya adalah sesiapa yang membaca blog saya ini...sudah tentu ramai yang membacanya..untuk kali pertama..saya akan tag : mr.NakaL

sila jawab soalan cepu emas.. bilakah tarikh nikah kakyong (ibu 3A)..
checklist untuk  kotak komen – link n3, referral & tarikh nikah . - DONE jawapannya pada comment ye kak yong..hihi

 

Friday, April 15, 2011

Pemenang akan diumumkan tak lama lagi


Assalamualaikum Semua..


I.Allah cuti sabtu atau ahad ni...
My Princess, Irdina akan menyabut undi pemenang INSCOLLECTION contest tempoh hari...
So hadiah dari penaja akan disediakan tak lama lagi laa... Hihiii..


X-cited tak..? Walaupun adiahnya tak seberapa...
Tapi INS ikhlas memberikan hadiah diatas sokongan anda terhadap blog INS niE..
Diharap kepada yang bertuah... Semoga tuah anda untuk memenanginya...
Sekiranya yang tidak berjaya tu... Diharap terus mencuba lagi...
Dan teruskan bersama blog kami...
Majukan INS untuk terus mara kehadapan..


Pemenang akan diumumkan tidak lama lagi..
Yeah..


Sabaq naaa ... Luv u aLL


CONTEST TEKA UMUR SI COMEL





Contest ni dianjurkan oleh tuan punya web ni : syasya
klik link tu kalo nak join yer...

contest ni adalah untuk meneka umo baby ketika gambar diatas diambil...
so kat cni ins nak teka umo baby itu adalah 5 bulan.


tak tau lah kot2 rezeki kena...hihii



Saya nak tag sesiapa yang baca n3 ini..

boley tak tuan penganjur..?

info

 

ins contest Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates