Pages

info

Followers

Tuesday, April 19, 2011

6th Anniversary GA @ kakyong.com

GA ni adalah anjuran Kak Yong.....dan ditaja oleh Zuneta Card Craft Thumbs up 
GA ini dianjurkan selama 1 bulan iaitu dari 15/4/2011 hingga 15/5/2011
kalo nak join...klik banner tu yerk....


syarat2 nya :

Terbuka untuk semua yang ade blog & beralamat di Malaysia - DONE
Jadi Follower kakyong.com dan Zuneta Card Craft - DONE
 
Buat simple n3 tentang GA ini, tampal banner dalam n3, tajuk macam tajuk n3 ni la & tinggalkan link di kotak komen - DONE

tag 1 orang kawan dan pastikan kawan anda tahu, kalo lebih pun okay.. - DONE dan mangsa tag saya adalah sesiapa yang membaca blog saya ini...sudah tentu ramai yang membacanya..untuk kali pertama..saya akan tag : mr.NakaL

sila jawab soalan cepu emas.. bilakah tarikh nikah kakyong (ibu 3A)..
checklist untuk  kotak komen – link n3, referral & tarikh nikah . - DONE jawapannya pada comment ye kak yong..hihi

 

2 comments:

kakyong said...

inscollection,
terima kasih sudi join.. & gud luck ya...

check no bertuah di sini
Senarai peserta 6th Anniversary GA

❤ inscollection ® said...

tq kak yong...
dah ada nama dah...
hihii
harap2 rezeki...

info

 

ins contest Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates