Pages

info

Followers

Friday, April 29, 2011

contest teka destinasi INS

~CLOSE~
dengan rasminya INS mengumumkan contest ini ditutup...
dan INS akan senaraikan nama peserta bersama jawapan yang diberi nanti...
Tunggu yer...


assalamualaikum

baru je umum pemenang contest pertama anjuran inscollection...
ni nak wat contest lagi..

30 April - 3 May 2011
Selama 4 hari 3 malam, INS akan ke 1 destinasi ...

Sesiapa yang berjaya meneka destinasi tersebut akan mendapat hadiah yang akan INS beli dari tempat tersebut...



Hanya 1 tekaan sahaja dibenarkan.
Pemenang akan dikira melalui jawapan yang betul. Sekiranya terdapat lebih daripada 1 jawapan yang betul, pertolongan tangan en Hubby tersayang diperlukan... Hanya 1 Pemenang yang ditawarkan...
Mungkin lebih Pemenang... tengoklah nanti... hihiii






Syarat-syarat penyertaan :


  1. Follow blog inscollection [WAJIB sebab senang korang nak tau perkembangan blog ini] 
  2. kalo rajin follow lah sumer blog di link kami
  3. Copy Banner diatas, letak di n3 anda & sidebar paling atas [bg memudahkan kami mencari sidebar anda] dan link terus ke sini.
  4. Buat n3 contest teka destinasi INS
  5. Lengkapkan form dibawah bersama link anda dan jawapan anda untuk kami mengesan n3.
  6. Tag 3 orang kawan, makesure dorang tahu. Tag lebih dialu2kan..

Tarikh Tutup..? 
Hurm... kali ni tarikh tutup sehingga INS rasa nak tutup lah...OK
So u kawan2 sumer kena lah alert.... ok






ID Follower :


Sudah menjadi follower sebelum ini.?

Ya

Baru nak jadi


url contest anda  :


[untuk melihat n3 dan sidebar anda]

jawapan contest anda  :


[contoh : pulau pangkor, perak ]
[contoh : perth, australia ]

lain2 info yang kami perlukan

umur  :


[untuk INS tahu follower INS  umur brapa]

cadangan anda supaya perniagaan ins bertambah maju dan terus berkembang :


apakah perniagaan yang anda sukai :

tupperware

crochet

avon

barang bayi dan kanak2

diaper cake

tudung

lain2 [sila nyatakan dibawah]


jika lain2, nyatakan disini [banyak pon boleh] :














INSCOLLECTION

2 comments:

♥CHaRa♥ said...

salam kak nak tanyer.
jawapan tu pilih antara dua ke pulau pangkor or perth or tak kisah.
tq;)

❤ inscollection ® said...

♥CHaRa♥ : salam....jawapan dia bukan pilih antara 2 tu...tapi itu cth jawapan...maksudnya jawab macam tu laa...jawapannya teka je tempat mana yg awak rasa akak pegi...tak kesah la oversea ke dalam mlaysia ke...mana2 tempat yg awak rasa akak berholiday :)hehee...faham kan...?sorie lambat reply sebab baru on9...baru balek holiday tu la....hihiii...cepat2.. sebelum contest ni ditutup...

info

 

ins contest Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates