Pages

info

Followers

Friday, May 20, 2011

shamoda-belleza-lucky-draw


Assalamualikum kawan2 sumer

Shamodabelleza tengah wat satu lucky draw...

jom join...


Simple je syarat2nya... kalo nak join klik cni : http://shamodabelleza.blogspot.com

Tarikh tutup 31 Mei 2011

Giveaway Mei 2011


 Contest ni dianjurkan oleh TiniDewi



Hadiah pertama, tudung berjenama Taaj yang menggunakan kain sutera pashmina berwarna putih dengan sulaman bunga benang merah jambu [seperti gambar].

Hadiah kedua, tudung berjenama Taaj yang menggunakan kain sutera pashmina berwarna merah jambu dengan sulaman bunga benang putih [seperti gambar dalam bayangan anda].

Jom kawan2. join contest ni. Simple jer.

Monday, May 16, 2011

GA Header & Template Blogspot!


Assalamualaikum bloggers2 sumer...
Ada berita menarik nihhh.....




Sempena genap 1k follower blog alieff.com.... alieff nak wat GA....haa....hadiahnya..?
waaa...hadiahnya memang INS sangat2 suka....

Hadiah-hadiah menanti para pemenang:
  • Tempat Pertama: Full Template Blogspot
  • Tempat Kedua: Full Template Blogspot
  • Tempat Ketiga: Full Template Blogspot
  • Saguhati X 5 : Header Blog
  • Top referrer: Header Blog


Syarat-syarat Penyertaan:
  1. Seorang blogger Malaysia yang mempunyai blog berplatform "blogspot". - DONE
  2. Merupakan follower blog alieff [dot] com atau blog art-lief. (GA ni kan untuk follower blog aku... HEHE) - DONE
  3. Buat satu entri bertajuk "GA Header & Template Blogspot!". Dalam entri tu korang perlu:
    1. ... tampal poster yang aku bubuh kat atas entri ni (tak kisah la nak guna gam @ tape); - DONE
    2. ... cerita sikit header / template blog impian korang; - DONE
    3. ... nyatakan (sekurang-kurangnya) 2 sebab kenapa blog korang patut menjadi salah satu pemenang GA aku; - DONE
    4. ... dan tag (sekurang-kurangnya) 1 orang rakan blogger korang. - DONE
  4. Copy dan paste kod banner kat bawah ni dan paste kat sidebar blog korang. (boleh resize ikut suka jiwa dan raga) - DONE
  5. Komen entri ni dan paste URL entri korang kat ruangan komen selewat-lewatnya 1 JUN 2011- DONE








Apa Header / Template Belog impian INS ?

INS mengimpikan Template yang simple tapi menarik...
 INS juga mengimpikan header itu diletakkan gambar INS... 
Gambar INS dah ada.... juz nak design je tak pandai.... hihiii

2 sebab kenapa blog INS patut dipilih menjadi pemenang ?

sebab pertama : blog INS ni sangatlah tidak cantik serta agak berserabut dan memerlukan header/template yang simple dan menarik perhatian blogger2 untuk selalu menjengok blog INS kerana INS juga menjual pelbagai jenis barang.. Ini membolehkan blogger2 tertarik untuk ke blog INS... Blog ni hanyalah untuk contest2 sahaja... INS ada mempunyai main blog... Jom terjah http://inscollection-on9.blogspot.com/

sebab kedua : INS belum pernah memenangi award dalam contest yang dianjurkan blogger...hihiii so INS teringin sangat menjadi pemenang yang pertama dalam blog INS sendiri...hehe

INS nak tag follower2 INS dan kawan2 blogger yang terbaca or membaca post nih....
Buat pertama kali INS nak tag : 
kakngah

Kepada sumer2 yang terbaca n3 ni... 
Jangan lupa gtaw INSCOLLECTION sebagai refferal yer...
TQ

Referral saya takde sebab saya sendiri kodek2 cari...terbaca n3 anda...
hihiii
so alieff.com lah referral saya.. :)

Pemenang GA kedua akan diumukan...


Assalamualaikum....

maaf yer lambat post...
terlalu bz sangat sejak 2 menjak ni...
so pemenang teka contest INS akan diumumkan...
kebanyakkannya menjawab Pulau Langkawi...
dan hanya seorang sahaja yang jawapannya hampir tepat...
iaitu shafika
dan jawapannya adalah Pulau Sipadan Sabah...
walaupon jawapannya kurang tepat...
kami akan berikan hadiah kepadanya kerana dia sahaja yang berjaya menjawab Sabah adalah destinasi kami...
Destinasi sebenar kami adalah KK Sabah..
tahniah kepada pemenang...
Tolong berikan details yer bagi tujuan pengeposan...

Hadiah dia lebih kurang cmnilah...
aku malas nak amik gambar..hahaa

Fridge Magnet


Gambar ni aku rompak.. Hihiii.. mintak halal yer tuan yg kna rompak..

info

 

ins contest Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates