Pages

info

Followers

Tuesday, August 23, 2011

CONTEST DUIT RAYA DELICIOUS-CUPPIES!

السلام عليكم

INS nak join

Sedappp... nyum nyumm nyummm...

Kalo korang nak tau...delicious-cuppies ni jual macam2 jenis cupcake
Antaranya :

Sekarang ni Delicious Cuppies tengah wat promosi tau..

Mini Cake @ RM15
(Bekas aluminium 8X4 wt cover)
 Choc Moist / Butter Cake / Choc Sponge / Red Velvet
Topping: Choc Gnch / Creamcheese / Choc Fresh Cream

Biskut Lapis Cheese @ RM25
Bekas plastik 6"X6" 

Cheese Tarts & Almond Choc Tarts
(mini size - diameter 1.5inch)
 min order 25pcs @ RM23

So cepat2 la order sebelum terlambat...
Kalo da terlambat...
nanti kita order pas raya.. OK..

Klik Banner paling atas atau link kat atas tu kalo nak join yer...
 









Syieda_Joy 1st GA

السلام عليكم

preppsss....
kali ni INS nak join GA dari Syieda_joy



hadiah :
15 orang topup RM10 (maxis/celcom/digi)

So sape2 nak join klik banner atas tu yer

INS nak tag :

 

Request: Saya Nak Doodle Alif Ismail


Atas permintaan ramai...
Alif Ismail ni berbesar hati nak wat doodle free kat kita tau...
Dia wat cmni sebab nak wat doodle mengikut turn..
so wat n3 dan hantar link kpd Alif
so sape2 nak...boleh join..
TAMAT pon lambat ag..
Klik gambar bawah utk join yer...

TARIKH TUTUP: 31 DISEMBER 2020 



 INS nak sangat2 doodle ni sebab INS belum ada Doodle ag :)
mata yang INS inginkan pulak adalah hitam (normal)


Semoga rezeki Alif bertambah murah

Thanks Alif
 

Monday, August 22, 2011

Segmen logo blog free




Cantik tak logo kat atas ni..?
Cantik kan... haa... ins nak jugak logo camnieh....
kalo korang pon nak juga...
kna join la... klik logo atas tu yer


ins nak ayat : ins on9
bentuk yg ins nak : tak kesah

nak tag :
saper2 yang baca blog nie :)



Saturday, August 20, 2011

info

 

ins contest Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates