Pages

info

Followers

Friday, February 17, 2012

contest INS Tupperware Brands Malaysia

Salam semua.
Ada sape2 nak hadiah..??

klik disini
jangan lupa follow blog INS disini
Untuk ikuti perkembangan semasa



Tuesday, January 10, 2012

Senarai Hadiah INS Awesome Contest 2012

Sabar ye semua.
Untuk pengetahuan semua, GA ini belum dirasmikan lagi.
Ini baru senarai hadiah dari penaja-penaja.

GA rasmi akan keluar tak lama lagi.

SPONSOR 1 : INS-Tupperware

INS Tupperware merupakan sebuah blog yang hanya khas menjual barangan tupperware sahaja.  Sesiapa yang berminat dengan barangan tupperware boleh ke blog ini. INS juga ada membuat kutu dan ansuran bagi mereka yang inginkan barangan tupperware ini.


Syarat WAJIB bagi penyertaan GA :

1. Follow blog disini
2. Follow facebook disini
3.  Hadiah :

     - Cabutan pertama >
     - Cabutan kedua >
     - Cabutan ketiga >




SPONSOR 2 : As Homemade Coklat


As Homemade Coklat adalah sebuah blog yang menjual pelbagai jenis coklat seperti Oreo, . Coklat yang dihasilkan sangat cantik dan sedap dimakan. Coklat ini juga boleh dijadikan sebagai hantaran pertunangan atau perkahwinan dan menjadi door gift di majlis-majlis hari lahir dan sebagainya. 

Syarat WAJIB bagi penyertaan GA :
1. Follow blog disini
2. Follow facebook disini
3.  Hadiah :

     - Cabutan pertama > coklat box saiz S & 3pcs coklat
     - Cabutan kedua > coklat Oreo 4pcs
     - Cabutan ketiga > Coklat 8 pcs

contoh hadiah (warna mungkin berlainan)

Cabutan pertama - coklat box saiz S & 3pcs coklat 

Cabutan kedua - coklat Oreo 4pcs


Cabutan ketiga - Coklat 8 pcs



Bagi penggemar barangan kreatif dan grafik,  Fafafo Craft Design menyediakan perkhidmatan seperti printing, supply barangan kreatif dan sebagainya. Sesiapa yang berminat dengan barangan tersebut boleh menghubungi Fafafo Craft Design.


Syarat WAJIB bagi penyertaan GA :
1. Follow blog disini
2. Follow facebook disini
3. Hadiah : voucher service print namecard
dengan voucher ini, anda akan dapat membeli dengan separuh harga utk double side utk jenis 260 artcard.. hrge biasa rm25.00 so pemenang perlu membayar hanya rm12.50 utk double side.

     - Cabutan pertama >
     - Cabutan kedua >
     - Cabutan ketiga >





SPONSOR 4 : Crochet

Pelbagai jenis  Crochet yang cantik boleh dimiliki untuk anak-anak anda atau untuk dihadiahkan kepada saudara, rakan dan sesiapa sahaja yang baru mendapat cahaya mata.


Syarat WAJIB bagi penyertaan GA :
1. Follow blog disini
2. Follow facebook disini
3. Hadiah : Gambar akan di upload kemudian

     - Cabutan pertama >
     - Cabutan kedua >
     - Cabutan ketiga >





SPONSOR 5 : Tudung


Syarat WAJIB bagi penyertaan GA :
1. Follow blog disini
2. Follow facebook disini
3. Hadiah : Gambar akan di upload kemudian

     - Cabutan pertama >
     - Cabutan kedua >
     - Cabutan ketiga >
     - Cabutan keempat >
     - Cabutan kelima >
     - Cabutan keenam >




SPONSOR 6 : EffaStorage

EffaStorage menawarkan pelbagai kain pasang sulam, pakaian sulam wanita dan tudung dari Indonesia dan juga tempatan. Harga yang ditawarkan adalah berpatutan dan bersesuaian dengan kualiti barangan.
 


Syarat WAJIB bagi penyertaan GA :
1. Follow blog disini
2. Follow facebook disini
3. Hadiah  :

     - Cabutan pertama > Kain Psg Sulam Benang
     - Cabutan kedua > Blouse Sulam
     - Cabutan ketiga > Shawl (selendang) Sulam








SPONSOR 6 : 


 

Syarat WAJIB bagi penyertaan GA :
1. Follow blog disini
2. Follow facebook disini
3. Hadiah  :

     - Cabutan pertama > 
     - Cabutan kedua >
     - Cabutan ketiga > 




1st Edition New Year Giveaway 2012 by Airin Ayda

 Sempena tahun 2012 ni, 1st GA yang INS join
 
 
 
 SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
  1. Terbuka kepada semua FOLLOWERS blog - akumizzayda.blogspot.com.
  2. Tak kira sama ada LELAKI & PEREMPUAN.
  3. LIKE fanpage blog - AIRIN AYDA.
  4. Tak payah tag blogger lain..tapi PROMOTE giveaway ni.
  5. Peserta dikehendaki membuat satu SIGN PICTURE dengan nama  "AYDA". *sign picture akan disimpan di album fanpage Ayda beserta link blog peserta sebagai tanda penghargaan.
  6. Pemenang akan di pilih secara RANDOM.
CARA NAK MENYERTAI
  1. Buat satu entry bertajuk - "1st Edition New Year Giveaway 2012 by Airin Ayda"
  2. Letak BANNER kat atas dalam entry korang - COPY BANNER KAT SINI
  3. Support semua sponser dengan LIKE & FOLLOW diorang...                                            

Jom terjah semua sponser kat bawah ni :
JANGAN LUPA FOLLOW BLOG DIORANG & LIKE FANPAGE SEKALI ^^
*untuk sponser yg takda page or blog..sila add facebook sponser.



INS sign picture 

nak minta Ayda link kan gambar ni ke main blog akak
ins-home.blogspot.com

TQ Ayda




info

 

ins contest Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates